lakberendezotanfolyam

Hogyan rendezd be otthonodat úgy, mintha profi lakberendezőt hívtál volna?

Hiába veszel jobbnál jobb kiegészítőket, valahogy mégsem olyan az összhatás, mint amit szeretnél?

Úgy érzed, feleslegesen költöd a pénzt, mert a lakás képe nem akar javulni?

Tanácstalan vagy, hogy hogyan tovább?

Eleged van abból, hogy a "szomszéd lakása mindig szebb"?

Ismerősek az alábbi gondolatok?

"Hú, de jó ez a lámpa! Ilyen nekem is kell! De vajon ilyen jól fog nálam is mutatni?"

"Két díszpárna ennyi pénzért??? Na jó, megveszem, hátha csak ezek hiányoznak a tökéletes otthonképhez..."

"Annyi mindent vettem már, de fogalmam sincs, mit hova tegyek... SEGÍTSÉG!!!"

"Örülök, ha ki tudom fizetni a festőt meg a burkolót, lakberendezőre nem marad pénzem..."

"Én ezt a változatot szerettem volna, de a burkoló lebeszélt erről..."

"Hol tudok normális kanapét venni, mindenhol csak a hagyományos 3-2-1-es garnitúrák kaphatóak..."

"Hogyan lesz az én otthonom is egyedi, stílusos?"

"Nem tudom, mit-honnan érdemes beszerezni, az üzletekben nem kapok profi segítséget!"

Tudod, hogy mit tegyél ezek ellen?

Gyere el a hobbi lakberendező tanfolyamra, alkalmazd a tanultakat, és meglátod, mindenkinek leesik az álla, aki meglátja az új otthonodat!

A barátnőid szájtátva fognak körbenézni, azt fogják hinni, hogy profi lakberendezőt hívtál.

Kell ennél nagyobb dícséret?

retro

Mi a lényege a hobbi lakberendező tanfolyamnak?

A hobbi lakberendező tanfolyam lényege, hogy az OKJ-s képzéshez képest sokkal rövidebb idő alatt, jóval kedvezőbb áron juthatsz azokhoz az alapismeretekhez, amiknek a segítségével a saját otthonodat tudod az igényeidnek megfelelően kialakítani.

harmonia

Mit nyújt számodra a hobbi lakberendező tanfolyam?

A tanfolyam során végigvesszük a lakberendezés alapjait, megmutatom, mire van szükséged ahhoz, hogy harmonikus és stílusos otthont alakíthass ki magadnak. Szó lesz többek között az alaprajzról és annak fontosságáról, a hangulati lap szerepéről és elkészítéséről, az esztétikus szín- és mintahasználatról, a megfelelő világítás kialakításáról, a dekorálás alapelveiről.

A tanfolyamon elsajátíthatod azt a tudást, aminek a birtokában magabiztosan alakítod ki és rendezed be otthonodat.

A kiscsoportos tanfolyam során megismered a saját igényeidet, és megtanulod többek között:

A tanfolyam végeztével nem szűnik meg a kapcsolatunk. Felveszlek a Facebook zárt csoportba, ahol bátran kérdezhetsz tőlem is, és a többiekkel is tarthatod a kapcsolatot.

terszervezes

Hogyan épül fel a hobbi lakberendező tanfolyam?

1. Lakberendezési alapelvek

Megmutatom, hogyan építsd fel a tervet, mi fog segíteni a felújítás közben. Szó lesz a tárolás fontosságáról is; hogy elegendő mennyiségű tárolóhely álljon rendelkezésedre.

2. Helyiségek elrendezése, térkapcsolatok

Megbeszéljük, milyen elv szerint érdemes a helyiségeket "összekötni", valamint hogyan érdemes kialakítani az egyes helyiségeket, milyen bútorokra van szükség, hogyan kerüld el a "bútorraktár"-érzést.

3. Színtanácsadás, dekorációk

Beszélünk arról, hogyan és hol használd a színeket, melyik szín hogy hat a hangulatodra és az egyes helyiségekre. A színekkel együtt lesz szó a minták, anyagok, dekorációk használatáról is.

4. Világítás kialakítása

Elmondom, mire figyelj, hogy kellő fénymennyiséget biztosíts otthonodban. Világítási szintek kialakítása, tippek és tanácsok.

5. Burkolatok

A burkolat-kínálat az utóbbi években kibővült, megújult. Megmutatom, milyen lehetőségeid vannak, mik közül választhatsz.

Ki tartja a tanfolyamot?

Czifra Ildikó

Czifra Ildikó vagyok. Az Alba Design Stúdió lakberendezője, ingatlanfelkészítő. Magánszemélyeknek és szolgáltatásból élő kisvállalkozóknak adok lakberendezési tanácsokat és az eladásra szánt ingatlanok felkészítésében nyújtok segítséget, hogy az minél rövidebb idő alatt, minél jobb áron elkeljen.

 

szinek-mintak

Neked való?

Mindenképpen javaslom, ha:

"Az Alba Design tanfolyama nagyon átfogó képet adott a lakberendezési stílusokról, valamint hogy mire kell figyelnünk a tervezés közben, például hogy milyen fontos egy jó alaprajz! Megtanultuk, hogy az alaprajz segítségével megtervezhetjük a bútorok leendő helyét, helyszükségletet számolhatunk és még a függönyboltba is magunkkal vihetjük "puskának". A tanfolyam mindenkinek hasznos lehet, aki lakásfelújításba fog, és egy stílusos, élhető otthont szeretne" - Horváth Ildikó, Székesfehérvár

Mennyibe kerül?

Ha kanapét vásárolsz, legalább 70.000 Ft-ot fizetsz érte. De honnan tudod, hogy biztos az a kanapé lesz a megfelelő? Biztos elfér ott, ahova tervezed? Mit csinálsz vele, ha túl nagy lesz, és összenyomja a nappalidat? És mi van, ha nem is illik oda? Mi van, ha nem találod meg neki a megfelelő helyet, mert nem tudod, mire figyelj a tervezéskor?

Lakberendezés közben nagyon sok dologra kell odafigyelni, és az összképet előre kell látni. Meg kell venned mindent, külön-külön, és ha az összkép mégsem olyan, mint amit elterveztél, újabb idő- és pénzráfordítással tudsz majd változtatni rajta.

Spórold meg magadnak a fejfájást és a felesleges köröket, gyere el a tanfolyamra, hogy magabiztosan alakíthasd ki otthonod!

Az egésznapos hobbi lakberendező tanfolyam ára: 24990 Ft.

Jelentkezés

A hobbi lakberendező tanfolyam helyszíne Székesfehérvár.

A tanfolyam létszáma maximum 10 fő.

Ha szeretnél értesítőt kapni a következő hobbi lakberendező tanfolyam indulásáról, töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a "Kérek értesítőt!" gombra!

Email címed*
Teljes neved*
Lakhelyed*
Telefonszámod*